returns

Možnost vračila 30 dni

shield

Garancija 24 mesecev

delivery

Brezplačna dostava

obrocno odplac

Nakupi na obroke

VISION

Pravi stol za vse, ki ste nekoliko nižji

Večina pisarniških stolov je zasnovanih za povprečnega kupca, zato tisti uporabniki, ki nekoliko odstopajo od povprečja, na njih pogosto ne najdejo dobrega položaja za udobno sedenje. Ergonomski stol VISION je zasnovan prav z mislijo na manjše in srednje visoke posameznike in bo posebej ustrezal vsem uporabnikom in uporabnicam, visokim med 150 in 170 cm

od 150 cm do 100 cm
Nosilnost 80 kg

 329,90 € 

289,90 EUR

Cena vključuje DDV.

Večina pisarniških stolov je zasnovanih za povprečnega kupca, zato tisti uporabniki, ki nekoliko odstopajo od povprečja, na njih pogosto ne najdejo dobrega položaja za udobno sedenje. Ergonomski stol VISION je zasnovan prav z mislijo na manjše in srednje visoke posameznike in bo posebej ustrezal vsem uporabnikom in uporabnicam, visokim med 150 in 170 cm, ki boste na njem zlahka našli optimalen položaj sedenja zase. Tako domači, kot poslovni uporabniki boste navdušeni nad naprednimi nastavitvami, kot sta pomik sedeža po globini in vzglavnik z nadstandardno možnostjo nastavitve višine. Na voljo je z belim ali črnim ogrodjem.

Dimenzije embalaže: 690*470*600 mm (283 cm)

V manjšem računovodskem servisu bi zamenjali trenutne stole. V kolektivu so vse ženske. Ali je stol Vision dober za več urno sedenje?

Stol Vision je namenjen predvsem uporabnikom in uporabnicam do višine 170 cm in teže do 90 kilogramov. Dinamični variabilni del, pomik sedeža po globini in nastavljiv vzglavnik bodo pripomogli k udobnem več urnem opravilu nalog za računalnikom. V primeru da imate tudi višje sodelavke, predlagamo izbor stola SMART.

Otrok bo šel letos v četrti razred osnovne šole in je visok 140 cm. Rad bi mu nabavili dober stol za učenje. Kaj priporočate?

Otroški stoli so v večini namenjeni otrokom od 100cm do 150 cm. Glede da bo otrok hitro zrastel in bo stol potreboval vrsto let, bi Vision stol bil dobra izbira. Poleg tega stol ni prevelik in se bo prilagodil otroški sobi. Poleg stola Vision si poglejte tudi stol iTrek.

Ali lahko naročimo stol Vision z aluminijastim podnožjem in rdečim hrbtiščem ter črnim sedalnim delom?

Obe izvedenki stola Vision v belem ali črnem ohišju prihajajo s plastičnim podnožjem. V primeru da kupujete večje število stolov vas vabimo v naš razstavni prostor, kjer se lahko prilagodimo vašim željam.

Ali je naslonjalo za glavo pri stolu Vision fiksno ali ga lahko odstranim?

Naslonjalo za glavo pride posebej in ni fiksno pritrjeno na stol. Torej stol lahko uporabljate tudi brez naslonjala za glavo in v tem primeru je lahko uporabnik tudi višji od priporočenih 170 cm, pa bo stol še vedno ustrezen.

Koliko časa potrebujem za sestavo stola Vision?

Sestava stola Vision je zelo enostavna saj boste morali privijačiti le nekaj vijakov. Odvisno koliko ste vešči pri sestavi vendar naša ocena je, da boste zanjo potrebovali od 10 do 20 minut. Za več informacij priporočamo ogled navodil za sestavo.

Ogrodje in ročke: črno ali belo ogrodje in črna ročaja za roke

Hrbtišče: čvrsta natezna mreža iz Koreje

Sedišče: pena z visoko gostoto, prešita s trpežno in obstojno tkanino

Naslon za glavo: nastavljiv po višini

Naslon za roke: 1D – nastavitev višine ročajev

Multifunkcijski mehanizem: večtočkovno zaklepanje naklona, težnostno nastavljiv avtomatski naklon

Ostale nastavitve: globina sedeža, višina sedeža (10 cm)

Ledvena opora: dinamična ledvena opora (avtomatska prilagoditev glede na težo uporabnika)

Podnožje: pet-krako plastično podnožje

Kolesa: črna plastična kolesa premera 60mm

Širina sedeža: 46 cm

Nosilnost: 80 kg

Razpon telesne višine: 150 do 170 cm

Neto teža: 17 kilogramov

Bruto teža: 22 kilogramov

Dimenzije embalaže: 690*470*600 mm (283 cm)

Garancija: 24 mesecev

ZADOVOLJIL BO TUDI NIŽJE UPORABNIKE

Tako kot nadpovprečno visoki ljudje, imajo pogosto težave z izbiro primernega ergonomskega stola zase tudi nižji uporabniki in predvsem uporabnice. Model VISION je namenjen prav njim. Če ste visoki od 150 cm do 170 cm, boste gotovo našli optimalno nastavitev globine sedišča zase ter prilagodili naslon za glavo po želji, samodejna ledvena opora pa bo nudila čvrsto oporo ledvenemu predelu.

Stol torej priporočamo vsem predstavnicam nežnejšega spola (tako v podjetju kot doma) ter šoloobveznim otrokom pri njihovem učenju.

KJE KUPITI

Ulica Lili Novy 3, Ljubljana

PRILJUBLJENO

SUPRA

62 cm – 127cm, nosilnost 100kg

SPARK

Za 160-200 cm, do 130 kg

ITREK

Za 160-180 cm, do 90 kg

SMART

Za 170-195 (210) cm, do 130 kg