Razstavni salon

Vse pisarniške stole in dvižne mize Ergovision se trudimo imeti ves čas za zalogi. Zgodi se tudi, da kakšna barva stola ali mize poide in je treba nanje nekoliko počakati. V našem razstavnem salonu si lahko ogledate in preizkusite ergonomijo in udobje naših izdelkov.

Strokovno vam bomo svetovali na kaj bodite najbolj pozorni pri izbiri ustreznega pisarniškega stola, saj smo si ljudje med seboj različni in eden stol ne more zadovoljiti enako vseh potreb pri pravilnem in zdravem sedenju. Prav tako vam bomo svetovali katera dvižna miza glede na vaše delo, bi bila najbolj primerna.
Bodisi da načrtujete zamenjavo ali nabavo novega pisarniškega pohištva v velikem, srednjem ali malem podjetju, bodisi da rabite dobro ergonomijo v domači pisarni, prepričani smo da lahko skupaj najdemo ustrezno ergonomsko in finančno rešitev za vas.

Ergovision stoli nudijo:

  • Stil za vsako estetsko delovno okolje
  • Konkurenčno cene glede na ponujeno kakovost
  • Ergonomske in tehnične inovacije
  • Kvalitetno izbrane materiale za dolgo življenjsko dobo
  • Udobnost sedenja, ki jo iščete

Projektno svetovanje

Pri projektnem načrtovanju si običajno vzamete več časa za odločitev kako bodo zgledali vaši novi pisarniški prostori. Pri tem smo se vam v Ergovisnu pripravljeni dodatno prilagoditi z izborom ustreznih materialov in barv, ki bodo ustrezale vašim projektnim zahtevam. Oglasite se v razstavnem salonu. Tu smo za vas!

 

Kako do nas?

ERGOVISION d.o.o.

Tržaška c. 495
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 30 349 140
Telefon: +386 40 196 075

Delovni čas:

Od ponedeljka do petka: 9.00-14.00 in 15:00-17:00
Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto

V kolikor vam v našem delovnem času ne uspe obiskati salona, nas pokličete glede možnosti dogovora podaljšanja odprtja.