ELEGANCE

returns

Možnost vračila 30 dni

shield

Garancija 24 mesecev

delivery

Brezplačna dostava

obrocno odplac

Nakupi na obroke

Pohištvo ELEGANCE

Pisarniško pohištvo Elegance navduši z brezčasno obliko, ki bo kljubovala času. Klasičen dizajn pohištva se krasno obnese v vsakem tipu pisarne in v briljira v najrazličnejših vlogah, od operativne mize, do konferenčne sobe in direktorjeve pisarne. Sistem Elegance je preprosta, kakovostna in ekonomična izbira za vašo pisarno.

MODELI:

Izberite razporeditev, ki najbolj ustreza vašim pisarnam.DESIGN

Modularen dizajn pohištva je izredno prilagodljiv.

Sistem Elegance vam omogoča izjemno enostavno prilagajanje posameznih pisarniških elementov vašim željam in potrebam. Mize lahko enostavno združujete, jih razporedite v različne oblike, dodajate pregrade različnih tipov in velikosti, nevidno speljete vse potrebne kable neposredno do računalnika ali si omislite druge dodatke.

Konferenčne mize

Modularne mize Elegance vam omogočajo, da sestavite ravno prav veliko mizo za vsako sejno sobo, od najmanjše sobice za brainstorming, do največje mize, za katero je prostor za vsakega zaposlenega v podjetju. Zahvaljujoč integriranim kablom in vtičnicam bo vaša sejna soba vedno lično urejena.

MODELI:

Katero kombinacijo boste izbrali za vašo novo pisarno?Barve podlage

Mizna plošča je na voljo v različnih odtenkih, ki spominjajo na naravno teksturo lesa, od svetlejšega javorja, do temnega oreha. Izberete pa lahko tudi bolj nevtralno enobarvno ploščo.

Barve pregrade

S pregradami boste poživili vaše pisarne in poskrbeli, da bodo res prepoznavne. Odločite se lahko za razigrano in živahno barvo, ali pa izberete bolj umirjen in subtilen odtenek.

 

Noge

Na voljo imate tri različne oblike nog. Oblika črke U je najbolj klasična izbira, oglata oblika je idealna za prostorne in odprte pisarne, trikotna oblika nog pa poskrbi za bolj sodoben videz.

 

Ulica Lili Novy 3, Ljubljana

PRILJUBLJENO

SUPRA

62 cm – 127cm, nosilnost 100kg

SPARK

Za 160-200 cm, do 130 kg

FLEX

Za 160-185 cm, do 100 kg

SMART

Za 170-195 (210) cm, do 130 kg