O nas

Začetek zgodbe podjetja Ergovision sega v leto 2018, ko smo začeli s prodajo ergonomskih stolov iTrek, iStyle in iFlex. Prvi odzivi strank so bili spodbudni in že po enem letu delovanja smo zaradi povečanega povpraševanja skladišče preselili v občutno večje prostore, še leto kasneje pa odprli tudi prvi razstavni prostor v Ljubljani.

Pri razvoju podjetja smo se vedno osredotočali na želje in potrebe kupcev. Po številnih pogovorih s strankami smo kmalu ugotovili, da moramo, če jim želimo ustreči, razširiti svojo ponudbo. Tako smo v svojo paleto najprej dodali liniji pisarniških stolov Essent in Smart, leta 2021 pa v prodajni program dodali še dvižne mize in gaming stol Throne.

V letu 2022 smo nadaljevali z razvojem blagovne znamke in ustanovili podjetje Ergovision d.o.o. na Hrvaškem s pripadajočim razstavnim salonom v Zagrebu. Prav tako smo dodatno obogatili svojo ponudbo ergonomskih in dizajnerskih stolov.

Leto 2023 s seboj prinaša nove izzive, saj imamo v načrtu otvoritev najsodobnejšega razstavnega prostora površine kar 150 m2, na katerem bomo lahko kupcem predstavili našo celotno prodajno ponudbo ter jim ponudili najboljšo uporabniško izkušnjo celovitega preizkusa in doživetja želenega produkta pred nakupom.

Vsak pravi podjetnik seveda razmišlja nekaj korakov naprej in tudi v podjetju Ergovision načrtujemo nadaljnji razvoj ergonomskih stolov in pisarniškega pohištva. Naš dolgoročni cilj je na trgu ponuditi polno paleto izdelkov za ureditev ”open space pisarne.”