returns

Možnost vračila 30 dni

shield

Garancija 24 mesecev

delivery

Brezplačna dostava

obrocno odplac

Nakupi na obroke

MOTION

Posodobite svoje poslovne prostore z vrhunsko oblikovanim stolom Motion, ki navdušuje z atraktivno kombinacijo brušenega aluminija in mrežaste tkanine, ki diha. Za udobno večurno delo poskrbijo nastavljivo sedišče in hrbtišče, ledvena opora v obliki črke S, sinhroni mehanizem z zaklepanjem in visoko hrbtišče.

od 160 cm do 100 cm
Nosilnost 100 kg

 629,90 € 

399,90 EUR

Cena vključuje DDV.

 

Prava pisarniška oprema vpliva tako na počutje in produktivnost zaposlenih kot na vtis, ki si ga o vašem podjetju ustvarijo poslovni partnerji in drugi obiskovalci. Pisarniški stol Motion nudi oboje.

Z atraktivnim dizajnom bo polepšal vsak poslovni prostor ali domačo pisarno, saj se s kombinacijo črne tkanine in sijočega aluminija lepo poda kamorkoli. Stol stoji na robustnem aluminijastem podnožju in ogrodju. Sedišče in hrbtišče sta oblečena v kakovostno Vintex mrežasto tkanino, ki diha in preprečuje potenje tudi v najtoplejših mesecih. Visoko hrbtišče se zaključi z naslonom za glavo, zato je stol primeren tudi za nekoliko višje uporabnike do 185 cm višine in 100 kg telesne teže.

Za pravilno sedenje skrbi fiksna ledvena opora v obliki črke S. Hkrati je stol izjemno prilagodljiv, saj vam omogoča pomik sedišča in hrbtišča, nastavitev ročk po višini, zaklep sinhronega mehanizma v treh pozicijah in nastavitev upora. Kakovost potrjuje 24-mesečna garancija. To je stol, ki vam bo dobro služil leto za letom!

Dimenzije

Ogrodje: črno ogrodje

Naslon za glavo: fiksno

Hrbtišče: visoko hrbtišče narejeno iz Vintex mreže

Sedišče: sedišče nastavljivo po globini narejeno iz Vintex mreže

Asinhrona nastavitev sedišča in hrbtišča

Ledvena opora: ledvena opora fiksna v obliki črke S

Naslon za roke: ročke nastavljive po višini

Podnožje: 350 mm aluminijasto podnožje

Donati sinhroni mehanizem z zaklepanjem v 3 pozicijah ter nastavljivim uporom 

Konstrukcija: Spodnja konstrukcija stola narejena iz aluminija

Kolesa: univerzalna kolesca premera 60 mm

Razpon telesne višine: od 160 do 185 cm

Nosilnost: 100 kg

Garancija: 24 mesecev

PRAVA IZBIRA ZA NASLEDNJIH 10 ALI 20 LET

Pisarne ne opremljate vsak dan, zato je pomembno, da izberete opremo, ki bo prestala preizkus časa, tako glede kakovosti kot dizajna. S stolom MOTION ne boste zgrešili, saj je narejen je iz kvalitetnih in trpežnih materialov: podnožje in ogrodje sta pretežno iz masivnega aluminija, sedišče in hrbtišče pa sta izdelana iz Vintex mreže, ki diha. Vgrajen je tudi sinhroni mehanizem Donati z zaklepanjem v treh položajih in nastavljivim uporom. Stol zagotavlja udobno sedenje za uporabnike do 185 cm višine, njegova nosilnost pa je 100 kg.

Model MOTION vam zagotavlja izjemno prilagodljivost. Visoko hrbtišče je prilagodljivo po višini in opremljeno z naslonom za glavo ter s fiksno ledveno oporo v obliki črke S. Prav tako so po višini nastavljive ročke. Sedišče je prilagodljivo po globini. Skratka, prilagodite lahko vse najpomembnejše nastavitve in stol optimalno prikrojite svojemu telesu za prijetno delo v pravilnem položaju.

MREŽA, KI DIHA

Sedišče in hrbtišče sta oblečena v kakovostno Vintex mrežasto tkanino, ki diha in preprečuje potenje tudi v najtoplejših mesecih.

KAKO PRAVILNO SEDETI?

Pravilno in zdravo sedenje pomeni razbremenitev hrbtenice. Razbremenitev hrbtenice lahko dosežemo z izbiro pravega ergonomskega stola.

STOL, KI OMOGOČA ZDRAVO SEDENJE MORA IMETI:

1 – NASTAVLJIVO HRBTIŠČE, zelo dobrodošla je aktivna opora ledvenega dela

2 – NASLON ZA GLAVO, omogoča, da razbremenimo vratne mišice

3 – NASTAVLJIVO SEDIŠČE, prilagodimo površino pod stegni naši višini, da krvni obtok ni moten

4 – NASLONA ZA ROKE, nastavljiva naslona, da zagotovimo pravi kot v komolcih

5 – NASTAVLJIVO VIŠINO, kot v kolenu je med 90º in 110º, kolena morajo biti rahlo nižje od kolkov

portret-2-600x688-1

Dr. Dejan Kernc – Specialist za področje hrbtenice

KJE KUPITI

Tržaška cesta 495, Ljubljana

PRILJUBLJENO

SUPRA

62 cm – 127cm, nosilnost 100kg

SPECTRA

Za 160-185 cm, do 120 kg

FLEX

Za 160-185 cm, do 100 kg

SMART

Za 170-195 (210)  cm, do 130 kg